Dynia - mała
Wielkość: 2-4kg. Dynia to warzywo będące symbolem polskiej jesieni. Miąższ owoców dyni jest doskonałym środkiem dietetycznym, który można spożywać utarty drobno jako dodatek do surówek, bądź po ugotowaniu jako dodatek do mięs.
Dynia muscat
Dynia "Muscat de Provence" ma charakterystyczną żebrowaną powierzchnię, okrągły kształt i smaczny, jędrny, pomarańczowo-czerwony miąższ
Awokado Hass
Nazwa odmiany awokado pochodzi od nazwiska kalifornijskiego rolnika Pana Rudolfa Hass, które po raz pierwszy wychodowa ten rodzaj awokado.
Banany - karton
Banan to owoc jadalny wytwarzany przez roślinę Musa. Jest to wydłużony, zakrzywiony owoc o miękkim, kremowym miąższu i grubej, niejadalnej skórce. Banany są bogatym źródłem potasu, witaminy B6 i błonnika
Banany - na wagę
Banan to owoc jadalny wytwarzany przez roślinę Musa. Jest to wydłużony, zakrzywiony owoc o miękkim, kremowym miąższu i grubej, niejadalnej skórce. Banany są bogatym źródłem potasu, witaminy B6 i błonnika
Borówka amerykańska
Owoce są smaczne i mają dużą wartość odżywczą. Są bogate w cukry, kwasy mineralne, sole mineralne, pektyny, witaminy. Nadają się do spożycia na surowo, jako owoc deserowy, jak również na przetwory.